Mozilla Bulgaria

Начална страница

от Mozilla Bulgaria

Сайтът на Mozilla за България се намира тук.

Какво е Мозила

Ние сме световна общност от хиляди хора, които искрено вярват, че силата на технологиите обогатява живота. Нашата организация не цели да печели пари, а да подобрява начина, по който хората навсякъде по света използват Интернет. Ние сме проект с отворен код, който се използва като платформа на някои от иновативните Интернет проекти. И най-вече, ние сме концентрирани върху една единствена цел: да направим Интернет по-добър за всички.

Доброволци

Aко знаете какво е Mozilla, ако използвате всеки ден този чудесен браузър – Firefox или другите продукти, които правим или се радвате на идеите ни за отворен уеб и за свободен Интернет и искате да помогнете, станете доброволец, като се запишете в една от долните групи и кажете с какво можете да бъдете полезни:

Включи се в екипа на Мозила в България, стани мозилианец.

caption

Регистрация в уикито

Ако вече имате регистрация в блога - bgzilla.org НЕ Е нужно да се регистрирате отново, а можете да използвате името и паролата си получени при регистрацията. Aко нямате регистрация, можете да си направите една от тук. Трябва да имате регистрация за да можете да пишете тук и в блога.

Текущи проекти

Събития

5 години Firefox

Конференции

Вижте тук